Maserie's Blog

Abril 2, 2010

De Youtube a la fama

Filed under: El món d'Internet — maserie @ 11:33 am

Federico Álvarez va penjar a Youtube un curt d’uns 4 minuts de ciència ficció sobre la destrucció de Montevideo a causa d’uns aliens en forma de robots gegants. Aquest petit curt, en el qual Federico va gastar-se uns 300 euros, va tenir gairebé més de 500000 visites en la seva primera setmana. Això va provocar que algunes grans companyies cinematogràfiques com Warner , Sony o Universal que van voler tenir a en Federico dins de les seves files. Però va ser Sam Raimi director de la saga de Spiderman el que va guanyar la partida. Va atorgar-li a Federico uns 35 milions de dòlars perquè faci una pel·lícula amb tots els mitjans possibles , però de la qual encara no es coneix l’argument .

Però no tots els vídeos penjats a Youtube poden beneficiar a l’autor com a Federico, molts vídeos creant a autèntics freaks d’Internet que donen “fama” als protagonistes que hi apareixen.

Aquests vídeos poden tenir una temàtica molt extensa, des de els típics cops i caigudes , passant per els Karaokes japonesos , fins als monòlegs autodestructius. La majoria d’aquest famosos de la xarxa no tenen molt més futur que els somriures que puguin treure als usuaris, tot i així alguns son autèntiques joies de Youtube.

Algunes d’aquests joies poden ser el “ Leave Britney Alone” on un fan acèrrim de Britney Spears plora i crida perquè els periodistes deixin a la seva diva tranquil·la o els dos Asiàtics que es dediquen a cantar una cançó dels BackstreetBoys  “ That way” d’una forma una mica peculiar.

La majoria d’aquest individus intenten passar una bona estona penjant vídeos a

youtube, però moltes vegades el seu temps es converteix en una font de diversió per altres persones que naveguen per la xarxa. Molts d’ells no s’esperaven tenir la repercussió que han tingut en aquest portal d’Internet ni molt menys, com li ha passat a Federico Álvarez poder aconseguir una oportunitat única en la seva vida.

Així doncs ens adonem que youtube no només és un portal per poder accedir a vídeos de diferent temàtica, sinó que s’ha convertit en un portal d’oportunitats per qui sàpiga aprofitar-les.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.